(ВІДЕО) Вдень і вночі, на півночі і півдні, сході і заході на обороні й охороні державних рубежів стоять десятки тисяч прикордонників

НАЗАД
30 квiтня 2022 12:25

На суші, у небі і на морі прикордонники зі зброєю в руках мужньо захищають свою Батьківщину від окупантів, допомагають евакуюватися тисячам українців з небезпечних місць, надають допомогу пораненим

Забезпечують безпеку мільйонів громадян у пунктах пропуску на державному кордоні, допомагають жінкам, дітям та літнім людям.

Мужні, сміливі, відважні, хоробрі, з надпотужною силою волі й з серцями справжніх Героїв-захисників та захисниць своєї рідної землі – такі вони, нинішні прикордонники України.

Прикордонники першими вступили у бій з нападниками та продовжують давати гідну відсіч ворогу, не шкодуючи на це ані сил, ані життя. Разом з Силами оборони впевнено женуть окупантів з нашої рідної країни.

«Цьогорічний День прикордонника – це не просто професійне свято для тих, хто носить зелений берет. Цього дня ми згадуємо всіх Героїв, які віддали за країну життя. Жоден із них не поліг даремно! Вони розуміли-якщо ми не будемо воювати, нас більше не стане, не стане нашої незалежної країни, не стане нашої свободи та світлого майбутнього для наших дітей», - зазначив на своїй сторінці у фейсбуку Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко.

«І тепер наш із вами обов’язок – довести розпочату справу до єдиного можливого фіналу – нашої Перемоги», – додав він.

Пишаємося Героями-прикордонниками!

Слава українським прикордонникам! Слава Україні!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси